Tisztelt lakástulajdonosok.

A FŐTÁV a hozzáérkezett reklamációk hőfokkal kapcsolatos körére a megfelelő (optimális) szolgáltatásról a következő tájékoztatást adta:

A hőfokot az adott helység ajtajánál 1m magasan kell mérni. Célszerű ehhez egy 200.-Ft-os hőmérőt beszerezni.

Megfelelő a szolgáltatás, ha zárt helységajtó és ablak mellett a következő hőfokok mérhetők:

Fürdőszoba:         24 ºC

Gyerekszoba        22 ºC

Étkező, nappali     20 ºC

Hálószoba            18 ºC

Távollét alatt 18 ºC-ra célszerű a lakás hőfokát temperálni.

A költségosztós cég havonta végez ellenőrző leolvasást, egyrészt ellenőrzendő, hogy minden költségosztó megfelelően működik-e. A FŐTÁV-nak fizetett díj 2011.01.01.-től gyakorlatilag előleg, a közgyűlési határozatnak megfelelő módon a végelszámolás a fűtésszezon végén történt leolvasással és annak a 2011.01.01.-től történő (a kompenzációkat is figyelembevett) elosztásával fog történni.

Ezen leolvasás a lakástulajdonosok részére díjtalan. Célszerű takarékoskodni, mert a megtakarítás egyéni, ráadásul 5 évig a minisztérium felé is ki kell mutassuk.

A pályázati pénz lakásonkénti megkapásának előfeltétele, hogy az adott lakás a fűtőtestarányos bekerülési költség 50%-át befizesse. Nem kívánjuk az időt elhúzni, ezért kérjük a FŐTÁV által jóváírt díjból a rá esőt minimális önrész, második részhozzájárulást minden lakás fizesse be. Határidő 2011.02.15. !

Amennyiben a csekket elhagyta, vagy késésben van, a befizetést a szövetkezet pénztárába is megteheti. A FŐTÁV betartotta a szerződést a jóváírással, most Ön következik!

Az önrészt be nem fizetők, így a pályázati alapfeltételt nem teljesítők részére a számla kiállítása és az elszámolás a teljes (100%) fűtőtestarányos bekerülési összegből történik.

Címkék: