Az oldal regisztrált vagy regisztráció nélküli használata jelen szabályzat kötelező érvényű elfogadásának minősül. A lakásszövetkezet fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzatot indoklás vagy külön értesítés nélkül, akár visszamenőleg is megváltoztassa. A szabályzat minden oldal alján megtalálható “Felhasználási feltételek” linkre kattintva érhető el. Változásainak nyomon követése a felhasználó felelőssége.

Az oldal működése

A szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz a felkerült anyagok elérhetőségének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (oldal elérhetetlenség, adatbázis sérülés, illetéktelen használat stb.) és a szolgáltatás teljes vagy részleges megszűnésével kapcsolatos károkért a szolgáltató nem vállal felelősséget.

A tartalom felhasználása

Az egyes tartalmak átvételéhez, lemásolásához vagy profitorientált felhasználáshoz  az oldal tulajdonosának írásbeli engedélye szükséges. Idézetek átvétele esetén megköszönjük, ha az adott oldalon forrásként elhelyez egy ránk mutató linket.

Regisztráció

Az oldal egyes funkcióinak használatához regisztráció szükséges. Az obuda25.hu adatvédelmi nyilatkozata az Adatvédelem menüpont alatt érhető el.

Tilos olyan felhasználónév használata, amely

 • Trágár kifejezést tartalmaz,
 • Egyértelműen köthető egy már törölt felhasználónévhez.

Hozzászólások

Jelen szabályzatban fórum kifejezéssel hivatkozunk minden olyan felületre, amelyen hozzászólási lehetősége van a felhasználóknak (fórum, hiba bejelentő, stb…).

A hozzászólásokkal kapcsolatos mindennemű felelősség a hozzászólót terheli. Az oldal üzemeltetője valamint a kijelölt moderátorok jogosultak, de nem kötelesek a feltöltött hozzászólásokat ellenőrizni, és a szabályzat megsértése esetén külön értesítés nélkül törölni.

Tilos olyan hozzászólás elhelyezése, amely

 • Szerzői jogokat, személyiségi jogokat, adatvédelmi törvényeket sért,
 • Jogszabályba ütközik, vagy bűncselekményre, jogsértésre történő felhívást közöl,
 • Agresszív, személyeskedő, trágár, erotikus, rágalmazó, kötekedő, diszkrimináló vagy gyűlöletkeltő,
 • Nemzeti, etnikai, faji vagy vallási hovatartozás alapján hátrányosan megkülönböztető, illetve azt indokolatlanul firtató,
 • A beépített szószűrő szándékos kikerülésével tiltott szavakat használ,
 • Rendszeresen a témához nem kapcsolódó hozzászólásokkal zavarja a fórum használatát,
 • Feltűnően zavarja a kulturált, folyamatos eszmecserét,
 • Politizál, szándékosan politikai álláspontot sejtet vagy firtat,
 • Reklámot tartalmaz.

A felhasználó a fórum használatával hozzájárul, hogy hozzászólásai a fórum olvashatóságának megóvása érdekében akkor is elérhetőek maradjanak, ha a regisztrációja törlésre kerül. Ilyen esetben a hozzászólások “Törölt felhasználó” név alatt fognak megjelenni, és a továbbiakban nem lesznek a személyéhez köthetőek.

Egyéb rendelkezések

A felhasználási feltételek megsértése a hozzászólások vagy a felhasználónév külön figyelmeztetés nélküli törlésével, a hozzászólások időleges tiltásával, vagy az adott felhasználó IP cím, felhasználónév vagy egyéb egyedi jellemzők alapján történő kitiltásával járhat. A szolgáltató fenntartja a jogot bármely felhasználó külön figyelmeztetés és indoklás nélküli kitiltására.

Címkék: